HTML

Misszió

Hiszünk abban, hogy a világpolgárok szemével Budapestet átértékeljük, a kellő távolságtartással értékeit és hibáit helyén kezeljük. A köztér mint a találkozások színpada – fedett, nyitott, lent vagy fent van - jelenti a problémamegoldás kulcsát. Erről írunk, és vitatkozunk veletek.

Profil

Csillag Katalin / Gunther Zsolt. Építészek vagyunk, akik nem hagyhatják szó nélkül a budapesti épített és építetlen antikultúrát, éppen ezért be kívánjuk vonni egy szélesebb, véleményformáló kört, hogy – legalább mentálisan – élhetőbbé tegyük környezetünket.

Rovatok

Miről írjunk?

Szezonnyitó

2009.09.01. 07:00 Holló Mátyás


Lassan vége a nyárnak, így itt az idő, hogy a fürdőruhát újra vasalt, fekete egyenruhánkra cseréljük. Úsztunk az uszálystrandon, joggingoltunk a Rakparton, tetőről tetőtérre ugándoztunk Budapest rendezett és kevésbé rendezett utcáin, terein, pályaudvarain. Felfrissültünk, kipihentük magunkat. Jártuk a várost, hogy új gondolatébresztő, kedves és irritáló építészeti megoldásokra, kezdeményezésekre és ezek lehetséges helyeire leljünk. Szeptembertől új közterek és köztémák felé vesszük az irányt. Továbbra is maradunk Budapesten, de körbenézünk a vidéki városokban is.

Szezonnyitó első posztunkkal Győrnek vesszük az irányt, és személyesen is színre lépünk. Az NN Galéria után irodánk szülővárosában is bemutatja Inter-aktus kiállítását.: A most megnyíló kiállításon 18 terv tekinthető meg, bemutatva azt az új látásmódot, amely megnyilvánul építészeti törekvéseinkben. A kiállítás a környezetünkben talált tárgyak inspiráló hatása mellett kiemelten foglalkozik a közösség számára épített terekkel, épületekkel, ahol a városlakó kerül a középpontba.
Gyertek minél többen!
 
megnyitó:2009. szeptember 4-én,pénteken18 órakor
helyszín: Városi Művészeti Múzeum főépülete, Esterházy-palota (9021 Győr, Király u. 17.)
megnyitja: Dr. Winkler Gábor építész, egyetemi tanár
megtekinthető: 2009. szeptember 5. - november 8.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozter.blog.hu/api/trackback/id/tr721350633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása