HTML

Misszió

Hiszünk abban, hogy a világpolgárok szemével Budapestet átértékeljük, a kellő távolságtartással értékeit és hibáit helyén kezeljük. A köztér mint a találkozások színpada – fedett, nyitott, lent vagy fent van - jelenti a problémamegoldás kulcsát. Erről írunk, és vitatkozunk veletek.

Profil

Csillag Katalin / Gunther Zsolt. Építészek vagyunk, akik nem hagyhatják szó nélkül a budapesti épített és építetlen antikultúrát, éppen ezért be kívánjuk vonni egy szélesebb, véleményformáló kört, hogy – legalább mentálisan – élhetőbbé tegyük környezetünket.

Rovatok

Miről írjunk?

Blogszabályzat

2009.02.24. 12:42 Gunther Zsolt

A blog célja

 

1. Ennek a blognak a tulajdonosai Gunther Zsolt és Csillag Katalin, a 3h építésziroda alapítói.

 

A Köztér blog azzal a céllal jött létre, hogy hangot adjon friss véleményeknek, új megközelítéseknek, tartalmas gondolatoknak a korszerű városépítészetről, ha úgy tetszik CSR építészetről. Célunk, hogy a világpolgárok szemével, kellő távolságtartással értékeljük át például Budapestet, értékeit és hibáit helyén kezeljük. Budapest egy nagyon értékes város, amely nem él adottságaival. Budapestnek változásra van szüksége! A blog nem stratégiai műhely, nem jövőképgyár, hanem ezek létrejöttét segítő szellemi csomósodás. Nyitott, és keresi a kapcsolatot minden olyan kezdeményezéssel, amely Budapest és más nagyvárosok stratégiai megújulásáért tenni akar. 

 

Posztok

 

2. A blogra posztot a tulajdonosok írhatnak és azok, akiket felkérünk egy-egy téma kifejtésére. Minden posztot vitaindítónak szánunk.

 

A blog részletesen, több ponton keresztül tárgyalja majd a másfél havonta megrendezésre kerülő kerekasztal-beszélgetéseinket is. Mind a saját, mind a vendégposztok tartalmáért a blog tulajdonosai felelősséget vállalnak. Amennyiben a posztokhoz tartozó kép nem saját, minden esetben megjelöljük annak forrását. Minden hivatkozásnak is megjelöljük a pontos forrását és igyekszünk mindig konkrétan fogalmazni, nem hivatkozunk sejtelmesen.

Írásaink minden esetben mellőzni szándékozzák a napi politikát. A blogon megjelent teljes tartalom a blog tulajdonosait illeti. A tartalom bármilyen jellegű felhasználására meg kell adni a forrást és linket a hivatkozott posztra, vagy a blogra.

 

 

Kommentek

 

3. A blogon bárki kifejtheti a témával kapcsolatos véleményét kommentben.

 

A kommenteket moderáljuk: amennyiben semmilyen módon nem kapcsolódik a témához, illetve trágár, bárkit sértő megjegyzések szerepelnek benne, a hozzászólást töröljük. Ugyanígy töröljük a reklámokat, céltalan reklámlinkeket. Amennyiben moderálásra szoruló hozzászólást nem törlünk rövid időn belül, szívesen vesszük, ha az olvasók írnak figyelmeztető e-mailt a .... címre. Minden kommentelő felelős a hozzászólásáéert. Ezek valóságtartalmát a blog tulajdonosai ellenőrizni nem tudják, felelősséget nem vállalnak értük.

 

Adatkezelés, elérhetőség

 

4. Az e-mailen érkezett hozzászólásokat, javaslatokat felhasználhatjuk, a küldő személyes adatait nem adjuk ki harmadik félnek. A blog tulajdonosainak a kozter.blog@3h.hu e-mailcímen lehet levelet küldeni. Igyekszünk minden e-mailre válaszolni.

 

komment

Címkék: menü

A bejegyzés trackback címe:

https://kozter.blog.hu/api/trackback/id/tr79962837
süti beállítások módosítása